21:21 Saat Anlamı | Saat 21.21 Ne Anlama Gelir?

21 21 saatinin anlamı “Seni Düşünüyor!” demektir.

Şu an saate baktığında saat 21.21 gördüysen, seninle birlikte mutlu bir hayatın hayallerine dalmış. Onun tek düşüncesi sensin ve gelecek hayallerinde de hep seni düşünüyor. Seninle bu hayatı beraber yaşamak istiyor. Pek çok hayalinde ve isteğinde sen de varsın. Senin olmadığın bir gelecek onun için cehennem gibi. Onun hayatına anlam katıyorsun ve aklından bir an dahi olsa çıkmıyorsun. Sen onun hayatındaki en değer verdiği kişisin ve şu anda da seninle ilgili düşündüğü çok güzel şeyler var. Belki bunları öğrensen sen bile şaşırabilirsin. Duyguları çok gerçek ve sana gerçekten aşık.

İlişkisi olan biri için şu an saati 21 21 görmesinin anlamı, sürekli aklında sen varsın ve sana duyduğu aşk çok gerçek. Seninle evlenmek, bir yastığa baş koymak, her anında senin olmanı istiyor. Seninle mutlu bir yuva hayali de kuruyor olabilir. Evlenmek istiyor ve onun eşi olmanı düşlüyor. Hatta bu konuyu sana açmak istiyor olabilir. Ancak evlilik konusunda nasıl bir tepki vereceğini de merak ediyor. Onun eşi olmanı arzuluyor ve bunun için senden de bir sinyal bekliyor olabilir. Sevgilinin seninle ilgili gelecek planları çok güzel. Seninle gezip her yeri görmek, her türlü güzelliği seninle yaşamak istiyor. Senin yanındayken her şeyden tat alıyor. Şu an yine gelecek hayallerine dalmış tebessüm ediyor.

Eğer evliyseniz, eşiniz size hayran ve sizinle ilgili her şeyi çok seviyor. Size olan aşkı yeniden alevlenmiş olabilir ve şu günlerde de seni mutlu etmek istiyor. Geleceğe dair evliliğiniz ile ilgili yeni planları olabilir ve yakında da bunu seninle konuşabilir. Onun tek isteği evliliğiniz hep yüzünüzün gülmesi ve birlikte mutlu olmanız. Şu an sizinle ilgili hayalleri de onu mutlu ediyor. Belki sizden alacağı romantik bir mesaja sevinebilir.

Eğer saati 21.21 çift saat olarak görürseniz, sizi seven biri var ve çok şanslısınız. Hayatınızın aşkı şu anda sizi düşlüyor. Senin yanında olduğu zaman çok mutlu ve bunu sana belli ediyor. Senden uzaktayken de seni düşünerek mutlu oluyor. Onun mutluluk sebebi sizsiniz.

Bekar ve yalnız biri saati 21:21 görürse, şu an hoşlanıp da aklınıza gelen kişi sizi düşünüyor. Onun aklındasınız ama duygularının henüz farkında olmayabilir. Sürekli sizinle ilgili hayallere dalıyor olsa da henüz duygularını açmaya cesareti yok. Belki sizden bir şeyler bekliyor. Ama şu an sizinle ilgili gelecekte bir ilişki hayali kuruyor olabilir.

Seninle İlgili Gelecek Hayalleri Kuruyor!

Sürekli seni düşünüyor ve aklındaki tek kişi sensin. Belki güven sorunların olabilir. Ama aslında onun tek sevdiği kişi sensin ve senden başka hiç kimseyi onun gözü görmüyor. Belki gelecek günlerde birlikte bir tatile çıkabilirsiniz ya da başka bir sürpriz planlıyor olabilir. Belki bir arkadaşına da seninle ilgili hayalindeki gelecek planlarından bahsediyor olabilir. Aşkını gizlemek istemiyor ve belki senin de onunla ilgili gelecek planlarını merak ediyor olabilir.

Bir süredir saati 21 21 çift görüyorsanız, hep aklındasın. Belki şüphelerin olabilir ama onun gelecekte yanında olmasını istediği kişi sensin. Senin elinden tutmak ve bu hayatın zorluklarına seninle birlikte göğüs germeye hazır. Bilin ki sizi gerçekten seven ve değer veren biri var.

Editörün Yorumu (21:21 Anlamı)

Bazen öyle birine aşık oluruz ki duygularımızı anlatmaya kelimeler yetmez. Neye baksak onu görür gözlerimiz. Saat çift denk gelse ilk aklımıza gelen şey onun bizi şu an düşündüğü olur. Aşk insanın hayatı adeta toz pembe görmesini, yüzünde tebessümün hiç eksik olmamasını sağlar. Hem onu hep düşünürüz, hem de başına bir şey gelesinden çok korkarız. Adeta her anı onunla yaşarız. Şu anda da saati çift gördüyseniz, sevdiğiniz insana güzel bir mesaj bırakarak onu mutlu edebilirsiniz. Sizin de aklınızda o varsa, hadi onu mutlu edin.

Sevgiyle kalın değerli okuyucularımız.

YORUMLAR

  1. Aşık dedi ki:

    Hiç sanmıyorum çünkü şimdi kavga ettik kendisiyle böyle düşünmesi imkansız 😒😒

  2. hiloş dedi ki:

    ayy inşallah Mehmetim’ dir. . . . onu çoooooooooooooooooooook seviyorum. 🙂 🙂 🙂 😀

    1. elif dedi ki:

      inanır mısın benimkinin de ismi mehmet tam diyodum ne alaka saçma sapan şeyler sonra senin yorumu görünce bi güldüm tam olarak içimden geçeni yazmışsın 🙂

  3. Kübra dedi ki:

    Ya inşallah düşündüğüm kişidir Burakcığım açılsın umarım odur😍😍😍😍

  4. Atasoy dedi ki:

    Vay arkadaş .. Kim o acaba 😂😂

  5. Feyza dedi ki:

    Her gün çift saatleri görüyorum, ama ne arayanım var ne soranım. Ya kim bu beni düşünen, kimse çıksın ortaya.

DMCA.com Protection Status