18:18 Saat Anlamı | Saat 18.18 Ne Anlama Gelir?

18 18 saatinin anlamı “Sana Çok Aşık!” demektir.

Şu an saate baktığında saat 18.18 gördüysen, seni her şeyden çok seviyor ve her an seninle birlikte olmak istiyor. Sana olan duygular her geçen gün artıyor ve gerçek aşkı olduğunu düşünüyor. Şu anda da aklında sadece sen varsın ve seninle birlikte olmak, bir ömür mutlu mesut yaşamak istiyor. Şu an hayallere dalmış da olabilir. Sana olan aşkını adeta haykırmak istiyor. Ruh ikizin olduğunu düşünebilir. Belki sana mesaj yazmayı ya da sesini duymayı istiyor olabilir. O kadar aşık ki, her an ne yaptığını, kimlerle görüştüğünü, neleri sevdiğini merak ediyor. Seni daha yakından tanımak istiyor olabilir. Kesinlikle seni seviyor ve hisleri çok yoğun. Senin de onu çok sevip sevmediğini merak ediyor. Gelecek planlarında sadece sen varsın ve seni anlatmaktan keyif alıyor. Sana olan duygularını sürekli arkadaşlarına anlatıyor ve şu anda da senden bahsediyor olabilir.

İlişkisi olan biri için şu an saati 18 18 görmesinin anlamı, seninle birlikte olduğu için kendini çok şanslı hissediyor. Belki aranızda tatsızlık yaşanmış olabilir. Ancak değerinizi anlamış ve sevgisinden emin. Sana ne kadar aşık olduğunun farkında ve bunu sana ispatlayacak. Kalbinizi yeniden kazanabilir ve sana çok aşık olduğunu her hali ile gösterebilir. Hatta seninle ortak hayaller kuruyor da olabilir. Şu an tek düşündüğü sensin ve sen onun için çok değerlisin. Onun en büyük hayali seninle evlenmek, bir ömür boyu gözlerinin içine bakabilmek. Seninle hiç ayrılmak istemiyor, hatta bundan korkuyor da olabilir. Onun hayallerinde sadece sen varsın ve sana olan aşkı her geçen gün artacak. Sen onun hayallerini süsleyen insansın.

Eğer evliyseniz, eşiniz sizi adeta ilk günkü gibi seviyor ve size olan aşkı yeniden alevlenmiş olabilir. Mutluluğunuz için her şeyi yapmaya hazır ve şu anda da seni mutlu etmek için hayaller kuruyor. Aklında sen varsın. Ortak gelecek planlarınıza da dalmış olabilir. Belki sürpriz yaparak verdiği değeri bu şekilde gösterebilir.

Eğer saati 18.18 çift saat olarak görürseniz, bu saat aşkı simgeler ve aşk hayatında mutlu olacağınıza, dileklerinizin kabul olacağına da yorumlanır. Şu günlerde sık sık bu saati görüyorsanız, birinin sürekli aklındasınız. Size karşı yoğun duyguları olan biri var. Her haliniz ile size olan aşkı artıyor ve her geçen gün sizi daha çok düşünerek, yoğun duygular yaşıyor.

Bekar ve yalnız biri saati 18:18 görürse, tahmin ettiğiniz kişi sizi çok seviyor. Onun hep aklında olmanıza rağmen size duygularını açamıyor. Ancak duygularını dile getirmek için şu an planlar yapıyor olabilir. Onun size aşkı gerçek ve aşkla bakıyor. Belki hislerinden emin değilsin. Ama yakında emin olmanı sağlayacak.

Seni Her Şeyden Çok Seviyor!

Sevgisinden çok emin ve bunu yakında anlayacaksın. Sana karşı duyguları gerçek ve bunu sana ispatlayacak. Belki yapacağı sürpriz ya da başka bir şekilde sana ne kadar tutkuyla aşık olduğunu anlayabilirsin. Onun hayallerini süsleyen kişinin sen olduğunun farkında. Seni kaybetmek hiç istemiyor.

Bir süredir saati 18 18 çift görüyorsanız, seni dünyanın en şanslı hissettirecek biri hayatına girebilir ve şu an seni düşünüyor olabilir. Onun sana aşkı gerçek ve gelecekte hep yanında ol istiyor. Şu an düşündüğün kişi de seninle aynı duyguları paylaşması yüzünde tebessüm oluşturabilir ve hatta sana mesaj atarak şaşırtabilir.

Editörün Yorumu (18:18 Anlamı)

Hayatınızda doğru insanı bulduğunuz yüzünüzü hep gülümsetmeyi başaracaktır. Sizi sürekli mutlu eden ve sevgisini bir an bile esirgemeyen biri gerçekten seviyor ve bir ömür de sevmeye kararlı demektir. Gerçek aşkı bulduğumuzda gözlerimizin içi parıldar ve hayata da daha bir aşkla bakmaya başlarız. Hayatımıza renk katar ve onunla geçirdiğimiz her an bizim için çok özeldir. Hatta zaman su gibi akıp gider.

Sevgiyle kalın değerli okuyucularımız.

YORUMLAR

  1. elif dedi ki:

    ben şansa inanmam tek gerçek 18.18 asdfghjkllkjhfs

  2. elif dedi ki:

    ben şansa inanmam tek gerçek 18.18 asdfghjkllkjhfs

  3. mhmmt.04 dedi ki:

    Yorumlar bahçesi gibi

  4. çoqaşıqbiri dedi ki:

    mertcan seni çok seviyorum inş sende beni seviyosundur artık mesaj at aşkımızı yaşayalım ühühüühühühüüğğühüüh

    1. elif dedi ki:

      yaşadınız mı bari

  5. Rüya deniz dedi ki:

    Denizim insalalh dogrudurrr eminim sendenn cok hemde insalalhh beni yanitmassinnnn seni çok seviyorum hersey cok guzel olcakk allahın izniyle 🙏🙏🙏

  6. Sude dedi ki:

    Halil Burak Eker 9/j inşallah beni seviyorsundur canım💋

DMCA.com Protection Status