11:11 Saat Anlamı | Saat 11.11 Ne Anlama Gelir?

11 11 saatinin anlamı “Sana Sürprizi Var!” demektir.

Şu an saate baktığında sabah saat 11.11 gördüysen, sevdiğin insan seni daha da mutlu edebilmek için düşüncelere dalmış olabilir. Hatta sana büyük bir sürpriz yaparak seni şımartmak istiyor. Belki güzel bir hediye almayı planlıyor olabilir. Şu an nelerden hoşlandığını ve nasıl bir hediyenin seni daha mutlu edeceğini de düşünüyor olabilir. Hatta başkaları ile fikir alışverişi yaparak sana yapacağı sürprizin planını yapıyor olabilir. Sevdiğin kişinin her an aklındasın ve tek isteği senin mutluğun. Sen mutlu olduğunda ve yüzün güldüğünde adeta dünyalar onun oluyor. Bir sürpriz yaparak yüzündeki o tatlı tebessümü görmek hayalleri kuruyor olabilir. Bu sürpriz sizi hem şaşırtacak hem de bir kez daha size çok aşık olduğunu, vazgeçilmez olduğunuzu anlayacaksınız.

Eğer ilişkiniz varsa, sevdiğin kişi sana büyük bir sürpriz hazırlığı içinde olabilir. Şu an saati çift gördüğünde de bu sürpriz planı üzerine düşünüyor olabilir. Belki sana bir hediye alacak ya da tatil planı yapabilir. Eğer bir kız saat 11 11 çift görürse, sevdiği erkek ona evlilik teklifi yapmayı da planlıyor olabilir. Yakın zamanda bu sürprizin ne olduğunu öğrenebilirsin. Sevgilin seni şaşırtacak kadar özel bir hazırlık peşinde olabilir.

Eğer evliyseniz, eşiniz de size romantik bir sürpriz peşinde olabilir. Belki yaklaşan bir yıl dönümü kutlaması hazırlığı yapıyor olabilir. Seyahat planı ya da hediye araştırması da yapıyor olabilir. Sabahın erken saatlerinden beri senin ne gibi bir sürprizin mutlu edeceğini düşünüyor.

Bekar ve ilişkisi olmayanlar, hoşlandıkları insandan jest görebilirler. Belki sizi bir yere davet edebilir. Bir şeyi bahane ederek size hediye almayı düşünebilir. Sizi mutlu edecek ve kalbinizi kazanacak bir planı var. Belki seni davet edeceği yerde duygularını açıklayabilir.

Eğer sabah saati 11.11 çift saat olarak görürseniz, hayatınızdaki insanın sizi çok sevdiğini bir kez daha anlayacaksınız. Size olan duygularını dile getirebilir ya da bazı jestler ile bunu belli edebilir. Sabah ondan duyacağınız güzel sözler ya da alacağınız bir hediye ile güzel bir gün geçirebilirsiniz. Eğer sizden uzaktaysa, buluşacağınız zaman size nasıl bir hediye takdim edeceğini düşünerek günün bu saatinde sizinle ilgili güzel bir gelecek hayali kuruyor olabilir.

Seni Şaşırtacak!

Eğer sevdiğin insanı bir süredir görmüyorsan ve aranızda mesafeler varsa, belki yolda olabilir. Size sürpriz yapmak için yola çıkmış olabilir. Size duyduğu özleme dayanamayarak sizi kısa bir süreliğine olsa da görmek için bir şekilde vakit ayırmış olabilir. Bu kaçamak ile sizi bir süre de olsa görecek. Belki gün içinde sevdiğiniz insanı karşınızda görerek çok şaşırabilirsiniz.

11:11 saatinin anlamı, sana her şeyden çok değer veriyor. Bu değeri hem sözleri, hem de davranışları ve düşünceleri ile sana belli ediyor. Yine şu anda seninle ilgili hayalleri olabilir. Seninle birlikte güzel hayaller kuruyor. Her an senin mutluluğunu düşünüyor. Eğer seni kırmışsa, af dilemek için de gün içinde sürpriz yapabilir. Senin gönlünü kazanmaya çalışabilir.

Editörün Yorumu (11:11 Anlamı)

Sevgimizi dile getirmek için bazen küçük sürprizler yapmak isteriz. Sevdiğimiz insana verdiğiniz değeri göstermek ve ilişkimize heyecan katmak için yapacağımız sürprizler her zaman ilişkimizi dinamik tutabilir. Ona olan sevginizi göstermekten vazgeçmeyin. Ona verdiğiniz değeri her daim sözleriniz ve davranışlarınız ile gösterin. Sevdiklerimize duygularımızı belli ettiğimizde, gözlerinin içinin güldüğünü görmek bizi dünyanın en mutlu insanı yapar. Siz de bugün sevdiğiniz insana yapacağınız bir sürpriz ile onu mutlu edebilirsiniz.

Sevdiklerimiz için her zaman her şeyin en iyisini isteriz. Sana değer veren insan senin mutlu olman için çaba harcar. Seni mutlu etme çabası içerisinde olur. Yüzündeki bir tebessüm bile onu tatmin eder. Bazen ufak bir sürpriz bile bizim için çok değerli olabilir.

Sevgiyle kalın değerli okuyucularımız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

DMCA.com Protection Status