10:10 Saat Anlamı | Saat 10.10 Ne Anlama Gelir?

10 10 saatinin anlamı “Senden Ayrılmayı Düşünüyor!” demektir.

Şu an saate baktığında sabah saat 10.10 gördüysen, sevdiğin insan şu an seninle ilgili karamsar düşünceler içerisinde olabilir. belki ilişkinizin geleceği hakkında pek de umutlu olmaması sebebi ile ayrılmayı düşünebilir. Özellikle aranızdaki sorunların bundan sonra ilişkinize zarar vereceğini düşünmesi ya da güven sorunları yüzünden ilişkiye daha fazla zarar vermek yerine ayrılmayı doğru bulabilir. Yakın zamanda tartıştıysanız gönlünü almadığınız takdirde sevdiğiniz insanı kaybedebilirsiniz. Eğer hatanızı kabul edip ilişkinizi kurtarmaya çalışmazsanız ayrılık ufukta olabilir. İlişkinizdeki bu çalkantılı süreç canınızı sıksa da bir an önce tedbir almalı ve sevdiğiniz insanı kazanmaya çalışmalısınız.

Sevdiğin ya da hoşlandığın kişi belki başkası yüzünden de senden ayrılmak istiyor olabilir. Yakın zamanda hissettiğin şeylerin gerçek olduğunu görmek seni üzecek. Belki şu anda seninle arasına mesafe koymanın planlarını yapabilir. Seni kıskandığı için de bir takım şüphelerinden dolayı aldatma korkusu ile yollarınızı ayırmanız söz konusu olabilir.

Sabah saatlerinde sevdiğin insandan can sıkıcı bir haber alarak çok üzülebilir ve güne kötü başlayabilirsin. Eğer evliysen eşin ile sabah saatlerinde aranda çıkan tartışma yüzünden şu an sana öfkeli olabilir. Sevdiğin insan saati 10:10 gördüğünde seni düşünüyor olsa da, hakkında pek de iyi şeyler düşünmüyor. Belki sen ve ilişkin hakkında başka insanlarla dertleşerek senden dolayı dert yanıyor olabilir. Onu kırdıysan bir an önce gönlünü almanda fayda var.

Eğer sabah saati 10.10 çift saat olarak görürseniz, sevdiğin kişi ile bir meseleyi oturup konuşman gerekiyor. Seninle ciddi bir konuşma yapmak için plan yapıyor olabilir. Hatta seninle bir an önce görüşerek ilişkinizin gidişatı hakkında net bir karar almak isteyecek. Agresif olmaktan kaçının. Eğer hata sizdeyse af dilemezseniz, gün içinde sizden ayrılmak istediğini söyleyebilir ya da ayrılık temellerini atabilir. Aklını başkalarının çelmesi de mümkündür.

Ayrılmakta Kararlı!

Her ne kadar ilişkindeki sorunların çözülmesi sana kolay gibi gelse de karşı taraf aynı şeyleri düşünmüyor olabilir. Belki onun için artık bir şeyler bitmiştir. Bir süredir aklında ayrılık planları olabilir. Şu anda da senden nasıl ayrılacağı konusunda başkaları ile fikir alışverişi yapıyor olabilir. Ya da seni kırmadan ayrılmanın yollarını arıyor olabilir.

10:10 saatinin anlamı, bekar ve ilişkisi olmayanlar için birinden alınacak üzücü haber demektir. Belki çevrenizde çok sevdiğiniz bir insan hakkınızda pek de iyi düşünmüyor olabilir. Şu an sevdiklerinizden biri sizinle ilgili dedikodu yapıyor olabilir. Sizi başkalarına küçük düşürmeye çalışabilir. Sabah bu saati gördüğünüzde çevrenizde sizin dostluklarınızı kıskanan kişiler de şu an sizinle ilgili dedikodu yaparak insanların hakkınızda kötü düşünmesine çalışıyor olabilir. Bu durum yakında ortaya çıkacaktır. Sizi yalnız bırakmaya çalışan kimse yakında öğreneceksiniz.

Editörün Yorumu (10:10 Anlamı)

Hayat her zaman güllük gülistanlık geçmiyor. Bazen vazgeçilmez sandığımız insanlar bile hayatımızdan çıkabilirler. Hiç bitmez denen aşklar bile son bulabilir. Siz ne kadar ayrılıktan yana olmasanız da bazen bir ilişkinin sona ermesi de iki taraf için hayırlı olabilir. Eğer bundan sonra ilişkinizdeki sorunlar size zarar verecekse ve artık aranızdaki duygular zarar gördüyse, belki bir süre ayrılık kararı almak iki taraf için de hayırlı olabilir. Bu durum ne kadar ürkütücü gelse de karşı taraf ayrılmayı kafaya koyduysa bazen onu bu yoldan vazgeçirmek imkansız olabilir. Artık kafasında bir şeyleri bitirdiyse geri dönüşü olmayabilir. Durumu kabullenip hayatınıza devam etmek de büyük bir erdemdir.

Duygularınızı kontrol altına aldığınız müddetçe sevdiklerinize da zarar vermekten kaçınabilirsiniz. Ancak bu pek de kolay olmayabilir. Bazen bir şeyleri kabullenmek zor olabilir. Ancak bir sorunu üstelemek yerine zamana bırakmak ve karşı tarafa zaman tanımak da bir şeyleri kurtarabilir.

Sevgiyle kalın değerli okuyucularımız.

YORUMLAR

  1. Xxlac dedi ki:

    Yalan

  2. Sinem Özdemir dedi ki:

    Saçma

  3. Hazal hazal dedi ki:

    Yalan

    1. Melike dedi ki:

      Aynen

DMCA.com Protection Status