05:05 Saat Anlamı | Saat 05.05 Ne Anlama Gelir?

05 05 saatinin anlamı “Seni Sevmiyor, Hatta Nefret Ediyor!” demektir.

Şu an saate baktığında gece saat 05.05 gördüysen, aklında olan kişinin sana karşı duygularının pek de iç açıcı olmadığını gösterir. Şu an saati 05:05 görenler için pek de güzel haberlerimiz yok. Onun sana karşı hiçbir hissi yok. Hatta senin ona ilgi göstermenden dolayı şikayetçi olabilir. Duygularınız karşılıklı değil. Senin sevdiğin bir insan senden hiç hoşlanmıyor. Seni hayatında istemiyor olabilir. Bunu sözleriyle ifade edemese de hareketleri ile belli ediyor aslında. Ancak sen görmezden geliyor olabilirsiniz. Hatta aşk hayatınızda bir süredir sorunlar yaşadığınız partneriniz artık sizi sevmemek duygusundan çıkıp sizi hayatından çıkarmak ve yok saymak istiyor.

Hoşlandığınız ve platonik aşk yaşadığınız biri varsa, onun duygularından emin olamıyorsanız, size karşı aynı duyguları beslemiyor. Onun gönlünde başkası olabilir. Size karşı pek de yakınlık sergilemiyor ve hatta sizinle vakit geçirmek, sizinle yoğun duygular yaşamak istemiyor. Onun sizi sevdiğiniz sanıyor olabilirsiniz. Ancak size karşı hiçbir duygusu yok.

Hayatınızda biri varsa, şu günlerde size karşı ön yargılı olabilir ya da soğukluk hissedebilir. O sizi düşünmüyor olabilir ve bazı hareketleriniz ona ters gelebilir. Sevdiğiniz insanın davranışlarından ve size karşı tutumundan onun sizi sevip sevmediğini anlayabilirsiniz. Bu konuda kendi duygularınıza yoğunlaşmaktan, karşı taraf hakkınızda ne gibi duygulara sahip görmezden gelmeyin ve tek taraflı aşk yaşayıp kendinizi hayal kırıklığına uğratarak, kendinizi üzmeyin.

Eğer gece saati 05.05 çift saat olarak görürseniz, her an aklınızda olan kişi sizi sevmiyor, hatta size karşı hiç de hoş olmayan düşünce ve duygulara sahip olabilir. Ondan çok etkilenmiş olabilirsiniz. Ama herkes herkesi sevmek zorunda değil. Bunu anlayarak, duygularınıza karşılık bulamasanız da, anlayış göstermelisiniz.

Senden Nefret Ediyor!

05:05 saatinin anlamı, seni hiçbir şekilde sevmiyor ve aranızda bir şeylerin başlama ihtimali sıfır demektir. Sevdiğiniz insana belki aranızda geçen bazı sorunlardan dolayı sizden nefret ediyor olabilir ve sizi affetmek istemeyebilir. Eski sevgiliniz ya da hayatınızda olan insanın kalbini kazanmak çok zor olacak. Bozulan bir ilişkiyi toparlamak için kafa yoruyor olabilirsiniz. Ancak onun duygularını bilmeden hayaller kurmayın.

Sürekli aklınızdan çıkaramadığınız insan ile konuşma zamanı gelmiş olabilir. Gecenin bu saatinde bile onu aklınızdan çıkaramadığınıza göre, artık bir şeyleri konuşmalı, aranızdaki sorunu çözüme kavuşturmalısınız.

Editörün Yorumu (05:05 Anlamı)

Sevmek kadar sevilmek de güzel bir duygudur. Ama her zaman duygularımıza karşılık alamayız. Bazen bizim çok yoğun duygular hissettiğimiz bir insan bu ilgi ve sevgiden memnun olmayabilir. Hatta olumsuz duyguları körükleyebiliriz. Sadece kendi duygularımızı önemseyerek karşı tarafa baskı yapmak, sadece onu kendimizden uzaklaştıracaktır. Bazen gerçekleri görmeli, buna göre hareket etmeli, bir şeyleri kabul etmeyi bilmeliyiz. Herkesin herkesi sevmek zorunda olmadığını unutmayınız. Önemli olan sevdiklerimizin yanında olması, onlarla paylaşımlarımızdır.

Sevgiyle kalın değerli okuyucularımız.

YORUMLAR

  1. Boşver dedi ki:

    Merhaba . Yorumlarınızı dikkatle okuyorum . İzniniz olurs alıntı yapabilir miyim

DMCA.com Protection Status