01:01 Saat Anlamı | Saat 01.01 Ne Anlama Gelir?

01 01 saatinin anlamı “Seni Seviyor!” demektir.

Şu anda tam da tesadüfen saate bakmışken, çift saat görüyorsanız ve gece saat 01.01‘i gösteriyorsa, bunun tek bir anlamı vardır. O da biri tarafından çok seviliyorsunuz ve şu an size olan sevgisini düşünüyor. Hayatında kimse yoksa ve hoşlandığın biri varsa, onun da seni sevdiği ve sürekli seni düşündüğü çok açık. Hatta şu an aklında sadece sen ve sana olan sevgisi var.

Sevdiğin kişi ile duygularınız karşılıklı ve sürekli senin hayalini kuruyor olabilir. Sana olan sevgisinden dolayı gözüne uyku girmediği için şu anda yanında olduğunu düşünüyor. Hatta uzun süredir sana aşık olabilir. Ancak duygularını sana açıklamaktan çekiniyor. Sen onun için çok şey ifade ediyorsun. Fakat onun da seni sevdiğinden emin olamıyor. Bu nedenle de sadece seni düşünmekle ve sana dair hayaller kurmakla yetiniyor.

Yalnızlıktan muzdarip olabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın, yakında aşk hayatınızda çok sürpriz gelişmeler olabilir. Her şeyden önce sizi seven insanın da sizi sevdiği gerçeğini kabullenin ve ona karşı haksızlık yapmayın. Birbirinize olan duygularınızı bildiğiniz halde birinizin ilişkiye başlamak için adım atması gerekiyor. Belki senin duygularını öğrenmek için sana mesaj atabilir.

Eğer gece saati 01.01 çift saat olarak görürseniz ve ilişkiniz varsa, sevdiğiniz insan size sanki ilk günkü gibi aşık ve hep sizinle bir hayat sürmek istiyor. Onun tek istediği sizi mutlu etmek ve size olan aşkını bilmeniz. Aşık olduğunuz kişi her an ve her dakika sizinle ilgili güzel bir gelecek planı yapıyor olabilir. Yatmadan önce bile birlikte olduğunuz anları düşünüyor ve sizi mutlu etmek için bir şeyler planlıyor. Evliyseniz, eşiniz size olan aşkını ispatlayacak ve bazı güven problemleri ortadan kalkacak. Size olan aşkını sakınmayacak.

Sizi seven ve hayatınızda olduğu için şükreden biri var. Bu insanın kıymetini bilmeli ve duygularını anlayışla karşılamalısınız. Eğer ona karşı sizin hisleriniz yoksa, kırıcı olmamalı ve ona karşı sizin neler hissettiğinizi, umutlandırmadan açıklamalısınız. Belli ki bu kişi sizi çok seviyor ve bir şekilde sizin hayatında olmasını, sizinle bir gelecek planı yapıyor. Özellikle gece olunca bu insanın aklından çıkmıyorsunuz.

Seni Çok Seviyor!

01:01 saatinin anlamı, yukarıda da bahsettiğimiz gibi sevgiliniz ya da hoşlandığınız insanın sizi çok sevmesi, sizin mutluluğunuz için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğu ve her anında sizinle olmak istediği demektir. Çok seviliyorsunuz ve bunu biliyorsunuz. Birazdan sizi seven insan mesaj atarak size “iyi geceler” dileğinde bulunabilir. Onun hep aklındasınız, her an sizi merak ediyor. Sizinle bir araya gelmek için fırsat kolluyor olabilir.

Kalbi her saniye sizin için atan, sizi her şeyden çok seven her kimse, bu kişi zaten sizi önemsediğini sürekli belli ediyor. Belki şu an sizi düşünen insanı yanlış tahmin ediyor olabilirsiniz. Ancak yakın zamanda size tutkulu bir aşk ile bağlı olan ve size hayran kişinin kim olduğunu öğreneceksiniz. Gecenin geç saati olmasına rağmen düşlerinde, hayallerinde, rüyalarında sadece siz varsınız. Onun için tek önemli olan şey sizin her daim onun hayatında olmanız.

Eğer sevdiğiniz insandan ayrı kaldıysanız, o da sizi özlüyor ve sizinle olmak için sabırsız bir şekilde bekliyor. Sevgilinizden yeni ayrıldıysanız, sizinle ayrı olmaktan dolayı pişman olabilir. Size olan sevgisi hiç bitmemiş ve hala onun aklında siz varsınız. Şu an sizi düşünen kişinin sanki ilk aşkı gibi, hep sizi sevmek ve düşünmek istiyor.

Editörün Yorumu (01:01 Anlamı)

Sevdiklerimizin değerini bir gün onlar bizden uzaklaştıklarında ya da terk ettiklerinde, hatta onları kaybettiğimiz zaman anlıyoruz. Oysa ki sevgimizi sözlerimiz ile dile getiremesek bile davranışlarımız, vücut dilimizde, ona yaptığımız jestler ve sürprizlerle belli edebilirsiniz. Birine verdiğiniz değeri göstermenin sayısız yolu vardır. Sizi seven insanların kıymetini bilin. Onlar her daim yanınızda olacaklar ve hep size destek verecekler.

Sevmek ve sevilmek, her insanın muhtaç olduğu iki duygudur. Sevip de sevilmemek, ya da sevilip de sevmemek kadar zor bir şey yok bu hayatta. Unutmayın, imkansız diye bir şey yoktur. Tüm imkansız dediğimiz şeyleri kendimiz yaratırız. Önemli olan var olan imkanları değerlendirip, sahip olabileceğimiz şeyler için mücadele etmek, en önemlisi de insan kazanmaktır. Sevdiklerinizle olduğunuz her anın tadını çıkarmanız ve çok sevilmeniz dileğiyle…

Sevgiyle kalın değerli okuyucularımız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

DMCA.com Protection Status